Kwaliteits- en uniciteitsgarantie

Schilderijen en andere fotoproducten kopen via een webwinkel is lekker makkelijk. Je kiest iets moois uit en indien voorradig kun je deze de volgende dag al ophangen. Maar je mist natuurlijk wel het persoonlijk contact en de beleving die je in een galerie wel kunt hebben. Wij horen dan ook vaak dat het schilderij in het echt nog mooier is dan op de foto in de website. Een foto geeft natuurlijk nooit de beleving die je kunt hebben bij een schilderij weer en de kleuren zijn in het echt nog levendiger.

Om je toch een persoonlijke beleving bij het online shoppen te geven kun je het volgende van ons verwachten:

 1. Wij zijn een grote voorstander van persoonlijk contact, waarbij de klant voorop staat. Dit kan bij ons 7 dagen per week via de telefoon, mail of chat. Dus heb je vragen aarzel dan niet om ons te bellen.
 2. Wij houden natuurlijk ook van tevreden klanten, mocht je op de 1 of andere manier niet tevreden zijn, dan kun je je producten gewoon retour zenden binnen 14 dagen.
 3. Mochten er toch klachten zijn, dan gaan wij hier heel zorgvuldig mee om en deze zullen altijd naar ieders tevredenheid worden opgelost.
 4. Wij horen ook graag van je als er bijvoorbeeld iets mis is met de webshop, dan kunnen we dit oplossen en zonodig passen we zelfs onze webshop hierop aan.
 5. Je kunt natuurlijk onze schilderijen in het echt bekijken op werkdagen en na afspraak in onze showroom in Hengelo.

Wat kun je van onze schilderijen verwachten?

 1. Uniek: Wij schilderen samen aan 1 schilderij, wij halen als kunstenaars hierdoor het beste in elkaar naar boven en dit zie je terug in het resultaat.
 2. Wij signeren dan ook onze schilderijen met Liz; dit is de naam van de kleindochter van Corrie en dochter van Renate. Dit geeft ook onze verbondenheid weer.
 3. Wij werken zowel gezamenlijk als apart aan een schilderij, dat maakt het heel bijzonder.
 4. Wij kunnen praktisch elke foto vertalen in een Vrolijk Schilderij en kunnen dan ook geheel naar wens schilderen. Als we je schilderij klaar hebben, ontvang je een foto van het schilderij ter beoordeling. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan kan dit gedaan worden. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we over tot betaling en verzending. Mocht je niet tevreden zijn, dan hoef je het schilderij niet af te nemen.
 5. Nooit meer een schilderij waar er honderden van zijn, zoals bijvoorbeeld de schilderijen uit China. Al onze schilderijen zijn handgeschilderd; elk schilderij is hierdoor uniek en komt dus echt van Nederlandse bodem.
 6. Nooit meer canvas dat zal kromtrekken aan de muur, of canvas waar je dwars doorheen kijkt. Wij schilderen op ons eigen merk canvasdoek, speciaal voor ons gemaakt. Deze zal niet kromtrekken aan de muur en is van een extra zware kwaliteit
 7. Nooit meer fletse kleuren en verkleuring van de verf. Wij gebruiken de allerbeste acrylverf, met de mooiste kleuren.
 8. Elk schilderij wordt gelakt met een vernis, waardoor de kleuren nog meer opgehaald worden en nog mooier en feller van kleur worden. Je kan het schilderij dan ook gewoon met een natte doek afnemen.
 9. Elk schilderij wordt met een ophangsysteem geleverd, en kan dus direct opgehangen worden.

Hieronder enkele citaten van tevreden klanten waar wij erg trots op zijn:

“Gisteren een fantastische workshopdag gehad bij jullie in Hengelo! Veel geleerd en een prachtig resultaat mee naar huis genomen. Het is iedere cent meer dan waard! Je wordt enorm in de watten gelegd; de lunch en de borrel zijn ontzettend goed verzorgd. Echt een enorme aanrader voor een ieder die nu nog twijfelt.” Ingeborg Kannekens-Veen

“Geweldige schilderijen waar je gewoon vrolijk van wordt. Buiten de echte koeien voor de deur ben ik helemaal weg van de Bonte Koeien. Daar kun je niet naar kijken zonder een glimlach op je gezicht te krijgen” Annelies Grootgenoegen

“Vandaag kreeg ik het portret van mijn hond Marra thuis.
Fantastisch!!! Al mijn eigen inbreng in erin verwerkt, en ik ben er superblij mee!
Heel snelle levering ook!” Stella Kegge

“Wij hebben 2 koeien schilderijen en we krijgen zoveel complimenten erover! We worden elke keer weer blij als we ernaar kijken” Mirjam Vinken

“Alweer een tijdje geleden hebben jullie voor mij een schilderij naar wens gemaakt van onze hond. Het schilderij is een kado voor de 45ste verjaardag van mijn man. Inmiddels is de dag aangebroken en heeft hij het schilderij gehad en hangt het inmiddels ook bij ons aan de muur. Wat is het super mooi geworden en wat zijn we er blij mee!” Mattie Blindenbach
Klik hier voor de originele beoordeling met foto

“Zo blij met het schilderij van mijn buddyhond van KNGF geleidehonden. Hij geeft mijn leven zoveel kleur en dat kon niet beter uitgedrukt worden dan met dit schilderij.” Alice Rutten-Schous
Klik hier voor de originele beoordeling met foto

“Het prachtige portret van Marthina* hangt inmiddels bij ons aan de muur.
Het schilderij ziet er zo vrolijk uit, precies hoe Marthina* ook altijd was.
Wat ik heel mooi aan dit portret vind is dat alles zo klopt, Marthina had neuroblastoom kanker en is hierdoor helemaal blind geworden waardoor haar oogjes naar boven stonden.
Ik vind het bijzonder dat haar bijzondere blik die ze had helemaal klopt in dit portret. Dit is helemaal Marthina, het mooie meisje die we dagelijks nog zo missen. Moederdag zal nooit meer helemaal moederdag zijn maar dankzij dit schilderij is er een stukje vrolijkheid in ons huis binnen gebracht. Nogmaals DANK JULLIE WEL
Klik hier voor de originele beoordeling met foto

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijk Schilderij | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.