Betaalmethoden

Bij Vrolijk Schilderij betaal je snel, veilig en vertrouwd!

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en Vrolijk Schilderij beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. Je kunt een veilige SSL-verbinding herkennen aan:

het “slotje” in de onderste statusbalk van je browser

groene of blauwe adresbalk in je browser

´https´ voor de URL

aanwezigheid van een certificaat in de adresbalk van je browser

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

iDEAL

iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.
1. Je kiest bij het bestellen op Vrolijk Schilderij.nl voor iDEAL als betaalmethode.
2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren
4. De betaling wordt direct verwerkt.

Overschrijving (Voor Belgie en Nederland, vooruitbetaling)

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van jouw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van het ordernummer en achternaam.

Op de orderbevestiging, die je via e-mail ontvangt, vind je de betaalgegevens. Indien het bedrag binnen 3 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal je bestelling binnen 2 werkdagen (ná ontvangst van de betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller je betaling bij ons binnenkomt, des te sneller jouw bestelling wordt aangeboden.

Bankgegevens:

Rabobank: 304.409.995

IBAN: NL28RABO0304409995

BIC: RABONL2U

t.n.v. Vrolijk Schilderij o.v.v. je ordernummer of faktuurnummer


PayPal (voor alle klanten) ook Mastercard, Visa, American Express, Maestro

Je kunt de bestelling tevens met PayPal betalen. Je hebt hier de mogelijkheid om te betalen via je PayPal account of met jouw Credit Card via PayPal. Als je deze betaalmethode kiest wordt je na afloop van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal website. Daar kun je kiezen van welke optie je gebruik wenst te maken (PayPal account of Credit Card).

Betaling achteraf (bestellen op rekening, alleen Nederlandse klanten)
Nu kopen en pas later betalen, dat kan bij Vrolijk Schilderij. Zie onderstaande opties voor meer informatie.

Jouw bestelling achteraf betalen met AfterPay, dit betekent nu kopen en pas na levering betalen! Als je met Afterpay betaalt, winkel je veilig en eenvoudig. Je hoeft nooit je kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat je aankopen zijn thuisbezorgd.

AfterPay voert voor VrolijkSchilderij.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.LET OP, dus niet rechtstreeks aan Vrolijk Schilderij betalen! Je kunt betalen via AfterPay tot een bedrag van € 200,- (met een minimum orderbedrag van 5,00 euro) als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Als je al bekend bent bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 350,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen we je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

·

Je betaalt pas nadat je je aankoop in huis hebt

·

Maximaal bedrag € 350,00

·

Betaalperiode altijd 14 dagen

·

Je hoeft nooit je kaartgegevens op te geven

·

Altijd 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand en de colportagewetgeving

Als de koper gebruik maakt van de achteraf betaalservice, verklaart hij hierbij akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van AfterPay. Deze voorwaarden vormen een integraal onderdeel van deze voorwaarden en staan eveneens vermeld op de website van AfterPay (Algemene Voorwaarden AfterPay)

Betalen bij afhalen
U kunt natuurlijk ook kiezen voor betalen bij afhalen. Je kunt jouw bestelling (laten) afhalen, maar dan dien je jouw bestelling wel eerst via de webshop te plaatsen. Zodra je bestelling klaar staat, ontvang je van ons een mail of een belletje waar en wanneer je het kunt afhalen. Je hebt hierbij de keuze uit:
1) afhalen in onze Galerie in Ootmarsum (pinautomaat aanwezig) of
2) afhalen in ons Atelier in Hengelo, (hier is geen pinautomaat aanwezig, dus hier dien je contant te betalen).

Sofort Banking (voornamelijk voor klanten buiten Nederland)
SOFORT Banking is de direct-betaalmethode voor klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Polen, Spanje, Italië en Frankrijk. Deze betaalmethode werkt vergelijkbaar als iDEAL in Nederland.
Het is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.

1. Je kiest bij het bestellen op Vrolijk Schilderij.nl voor SOFORT Banking als betaalmethode.
2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van SOFORT Banking
4. De betaling wordt direct verwerkt.

Bancontact / Mister Cash (voor Belgische klanten)
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas bij Vrolijk Schilderij. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

1. Je kiest bij het bestellen op Vrolijk Schilderij.nl voor Bancontact/Mister Cash als betaalmethode.
2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Bancontact/Mister Cash
4. De betaling wordt direct verwerkt.

Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Bij al onze betaalmethodes worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Zijn alle getoonde prijzen inclusief BTW?

Wij houden het graag duidelijk, dus de prijzen die je op de website ziet zijn allemaal inclusief BTW!

Is het betalen op vrolijkschilderij.nl veilig?

Betalen bij vrolijkschilderij.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig. Of je nu via iDEAL, PayPal of met een Credit Card betaalt, jouw gegevens zijn altijd optimaal beschermd. Voor alle betaalmethoden maken wij gebruik van een beveiligde ‘https’ verbinding!

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijk Schilderij | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.